Search Job Az Turnhout 2022 | Joboio.com

29 job vacancies for search Az Turnhout

Administratief medewerker - Spoedgevallen & Telefonie

TurnhoutAZ Turnhout30-09-2022
Je zal werken op de diensten Spoedgevallen & Telefonie op beide campussen van AZ Turnhout (campus Sint-Elisabeth en campus Sint-Jozef).

Medisch Secretariaatsmedewerker - Polikliniek Reumatologie

TurnhoutAZ Turnhout30-09-2022
Je gaat aan de slag als medisch secretariaatsmedewerker op de polikliniek Reumatologie op campus Sint-Jozef. Een contract van onbepaalde duur.

Diabeteseducator

TurnhoutAZ Turnhout30-09-2022
Je staat in voor de diabeteseducatie van patiënten en hanteert hierbij het bestaande klinisch pad. Daarnaast ben je actief betrokken bij de diabeteszorg voor…

Verpleegkundigen - Oncologisch dagziekenhuis

TurnhoutAZ Turnhout30-09-2022
Je gaat als verpleegkundige aan de slag op het Oncologisch Dagziekenhuis op campus Sint-Elisabeth, waar jaarlijks ongeveer 12.000 patiënten worden behandeld.

Medisch Secretariaatsmedewerker - Polikliniek Oogziekten

TurnhoutAZ Turnhout23-09-2022
Je zal terechtkomen in een enthousiast team van 11 medewerkers en 6 artsen. Je beschikt over een bachelorsdiploma, bij voorkeur Medical Management Assistant /…

Psycholoog - PAAZ

TurnhoutAZ Turnhout23-09-2022
Je beschikt over het diploma van master of licentiaat in de klinische psychologie, optie volwassenen. Je bezit het getuigschrift van het postgraduaat in een…

Verpleegkundige - Ondersteunende nachtdienst (ziekenhuisbreed)

TurnhoutAZ Turnhout23-09-2022
Samen met je collega’s van de ondersteunende nachtdienst zal je ondersteuning bieden op alle hospitalisatie-afdelingen van AZ Turnhout tijdens de nacht.

Medisch Laboratoriumtechnoloog/Laborant - Klinisch Labo

TurnhoutAZ Turnhout16-09-2022
Je voert routinematig chemische, immunochemische, hematologische, immuno-hematologische, moleculaire of microbiologische analyses uit in ploegendienst.

Medisch Secretariaatsmedewerker - Polikliniek Orthopedie

TurnhoutAZ Turnhout16-09-2022
Je wordt als medisch secretariaatsmedewerker tewerkgesteld op de polikliniek Orthopedie op campus Sint-Jozef en campus Sint-Elisabeth.

Zorgkundige - Medische Beeldvorming

TurnhoutAZ Turnhout16-09-2022
Je ondersteunt als zorgkundige de verpleegkundigen en technologen medische beeldvorming bij het installeren van de patiënten voor verschillende onderzoeken.